Camping Okertalsperre

© Casper S. Haagensen 2014 web@sbhaagensen.dk

Familien Haagensen

En side om vores oplevelser og interesser, gennem tiden

Camping Okertalsperre

"Campingpladsen, hvor man bekymre sig, om din ferie"

Ankomst

31/03 - 2012

Afrejse

09/04 - 2012

Antal standpladser

 

120 pladser

Antal stjerner fra vores hånd

 

 

Vi besøgte Harzen i påsken 2012, og valget af campingplads faldt på Camping Okertalsperre, som ligger lige i udkanten af Altenau. Pladsen består af 120 standpladser, hvor de 40 er til fastliggere, som har deres eget område. Pladsen har en hovedbygning, hvor alle faciliteterne er samlet. Det er muligt at købe pizza på pladsen. Det er også muligt at købe morgenbrød. På pladsen er der WIFI, men da vi var der, kunne vi kun komme på, hvis vi gik op i fællesrummet, da HotSpot'en var gået i stykker. Bade og toiletfaciliteterne er af ældre dato, men rene. Pladsen ligger lig ud til Okertall Stausee, hvor det er muligt at bade om sommeren. Fra pladsen er der vandrestier, til gode lange ture i Harzen's bjerge. Der er afmærkede vandrestier, rundt i skovene.

 

Standpladserne er meget stenet, med adgang til el, vand og afløb, når man har betalt et mindre tilslutningsbeløb. Strøm betales pr. kWh, og 1,50€ for tilslutning. Det er muligt at få pladser, med udsigt udover den opdæmmet sø. Hunde er tilladt på pladsen.

 

Hvis man skal bruge pladsens legeplads, skal man lige over en bro, da legepladsen ligger på den anden side af elven, der låber ned fra Altenau. Legeredskaberne er af ældre dato, men der er gode muligheder for boldspil, på legepladsen.

 

Man kan godt gå fra pladsen op til byen, som er en tur på ca. 3 km. I byen finder man flere resturanter, hvor der serveres traditional tysk mad, men der er også mulighed for andet. Der findes ligeledes en del forretninger, hvor det er muligt at købe souvenirs, og andre brugskunst ting. I Altenau findes også et lokalt bryghus, der dog har begrænsede åbningstider. Det er dog muligt at købe øl, fra bryghuset, på campingpladsen.

 

Vi valgte pladsen fordi den lå oppe i bjergene, og stadig var nem at komme til med vores campingvogn. Padsen fremstår, som en tre stjernet campingplads i Danmark. Men ejerne af campingpladsen er venlige og smilende. De var altid behjælpelige med, at finde frem til hvor seværdighederne kunne findes, hvis de ikke lige havde brochure på dem. Det var bl.a. dem der foreslog at tage til Baumannshöhle. Alt i alt en god plads, til vores formål. Pladsen var lige overtaget, da vi besøgte den, af familien Kroes.

Fakta

****

Kontakt

Kornhardtweg 2

38707 Altenau

Tyskland

Tel: +49 5328-702

Fax: +49 5328-702

info@camping-okertalsperre.de

http://www.camping-okertalsperre.de

 

Åbningsperiode

01/01 - 31/12