Le Vallon de l'Ehn

© Casper S. Haagensen 2014 web@sbhaagensen.dk

Familien Haagensen

En side om vores oplevelser og interesser, gennem tiden

Le Vallon de l'Ehn

"Nyd den friske luft, med en exceptionel beliggenhed."

Ankomst

 

15/07 - 2013

Afrejse

 

25/07 - 2013

Antal standpladser

 

150 pladser

Antal stjerner fra vores hånd

 

 

Valget for campingplads i Alsace var faldet på den kommunale campingplads i Obernai. Pladsen er beliggende lige i udkanten af byen, og er nem at komme til med campingvogn. Pladsen er opdelt i 90 højkomfortspladser til campingvogne, 30 højkomfortspladser stabiliseret til autocamper og 30 teltpladser. Højkomfortpladserne er med el og vandtilslutning, samt afløb. Der er to servicebygninger på pladsen, med badefaciliteter og toiletter. Legeplads til små børn, fællessal, boulodrom, bordtennis, badminton, minigolf og skakbræt. Der er gratis WIFI på pladsen, man skal blot hente en kode i Informationen. I højsæsonen er der morgenbrød, som sælges ved Informationen. Der er ligeledes en lille købmansbutik, hvor man kan købe madvare, drikkevare, vin fra lokale vinbønder, is, postkort, frimærker og telefonkort. Her finder du også turistinformation her.

 

Lige udefor campingpladsen er der stier, som føre mod byen, hvor man finder, en bypark, med en stor legeplads for børn. Stierne føre også til promenader, fitness-spor og stier til vandreture. Der er i byen mulighed for at komme i det nye vandland, som ligger indenfor kort afstand.

 

Personalet taler fransk, engelsk og tysk, og på pladsen findes også personale der taler italiensk. Personalet er meget hjælpsom, og de gange vi mødte dem, altid smilende. De er meget behjælpelige, med de spørgemål man nu måtte have.

 

I Obernai findes gode mulligheder for at købe ind i diverse supermarkeder. I byen findes de største supermarkedskæder. Udenfor byen, er der rig mulighed for, at købe vine, hos diverse vinbønder.

 

Der er mulighed for flere guidede ture i byen. Man kan, på byens hjemmeside, finde både sted og tid for disse ture. I byen er der ligeledes muligheder for at finde mange spisesteder. I byens centrum afholdes der marked hver torsdag, fra kl. 08.00 til middag. Hvis torsdagen falder på en helligdag, flyttes markedsdagen til onsdagen. Der er ligeledes hver sidste fredag i måneden, et lille antikmarked.

 

Campingpladsen ligger godt for oplevelsesture rundt i Volgeserne, og det øvrige Alsace. Vi var glade for vores ophold på pladsen, og vil anbefale pladsen til vores venner, hvis de spørger.

Fakta

***

Kontakt

1, rue de Berlin

67210 Obernai

Frankrig

Tel : +33 3 8895 3848

Fax : +33 3 8848 3147

camping@obernai.fr

www.camping-obernai.fr

 

Åbningsperiode

Lukket i perioden 13.01. - 10.03