Sanne's Familiecamping

© Casper S. Haagensen 2014 web@sbhaagensen.dk

Familien Haagensen

En side om vores oplevelser og interesser, gennem tiden

Sanne's Familiecamping

"Fire stjernet campingidyl på Bornholm, med havudsigt og tæt på Gudhjem."

Ankomst

27/07 - 2005

02/08 - 2010

Afrejse

03/08 - 2005

09/08 - 2010

Antal standpladser

 

215 pladser

Antal stjerner fra vores hånd

 

 

Vi har gennem tiden som campister, besøgt Sanne's Familiecamping to gange. Da vi besøgte pladsen første gang, var det en mindre plads, men med mange gode faciliteter. I 2009 blev pladsen udvidet, da man købte nabopladsen, og kom herefter op på 215 standpladser, hvor af otte er befæstede. Derudover er der flere teltpladser. Der er en reception, hvor man kan finde diverse turistbrochure for Bornholm. I kiosken kan man bestille sit morgenbrød, ellers er der et lille udvalg af købmandsvare, samt mulighed for at købe is. Ved siden af ligger pladsens store grillområde, hvor man kan få grillet sit kød, over en stor gasgrill. Her ligger også pladsens store facilitetsbygning, hvor der er køkken, bad (både bruse-, vaskekabiner og familiebade), toiletter, jacuzzi, sauna, udslagskumme, fiskebord, vaskeplads og tappehane. På første sal , kan man finde billiard, internetcafe, pejsestue, motionsrum og solarium. Her ligger også en stor legeplads, hvor børne mødes. Lige over på den anden side af vejen ligger pladsens poolområde, som er opvarmet af solpaneler.

 

I forbindelse med købet af nabopladsen, og den deraf udvidelse er der blevet opført en ny servicebygning. Denne bygning indeholder køkken, bruse-, vaskekabiner og familiebade, toiletter, børneafdeling, vaskeri og handicaprum. Den nye bygning var dejlig, da den i blev indvidet i 2010, ved åbningen pladsen.

 

Der er blevet rydet mange træer på pladsen, så den idag, er blevet dejlig åben, og med god udsigt fra mange pladser, ud over Østersøen. Mod syd ligger et stort græsområde, hvor det er muligt af spille bold, og køre mooncar, samt meget mere. Neden for pladsen, er der to sandstrande. Der finder man også en vandresti, der føre langs kysten, ind til Gudhjem.

 

Inde i Gudhjem er der mulighed for at købe mad og drikkevare, i velkendte supermarkeder. I hovedgaden og nogle sidegader er der mange mange små butikker, hvor man kan købe glaskunst fra lokale glaskunstnere, tøjbutikker og resturanter. På havnen kan man tage enten postbåden til Ertholmene, eller en tur med en turbåd til Helligdomsklipperne, hvor den ligger til så man kan stå af.

 

Campingpladsen ligger godt for ture rundt på Bornholm, eftersom øen ikke er særlig stor. der er mange ting man kan se på Bornholm, og efter at have besøgt Sanne's Familiecamping to gange, er der stadig ting vi gerne vil se.

Fakta

****

Kontakt

Melstedvej 39,

3760 Gudhjem

Tel: +45 5648 5211

Fax: +45 5648 5252

sannes@familiecamping.dk

www.familiecamping.dk

 

Åbningsperiode

12/4 - 19/10