Jesperhus Feriepark

© Casper S. Haagensen 2014 web@sbhaagensen.dk

Familien Haagensen

En side om vores oplevelser og interesser, gennem tiden

Jesperhus Feriepark

"Jesperhus Feriepark er et feriecenter med campingplads og vandland - og en park med forlystelser. Vilde med børnefamilier!"

Ankomst

08 - 2001

20/07 - 2002

28/07 - 2007

Afrejse

08 - 2001

27/07 - 2002

04/08 - 2007

Antal standpladser

 

 

530 pladser

Antal stjerner fra vores hånd

 

 

 

Vi har gennem årene besøgt Jesperhus Feriepark optil flere gange. Disse besøg foretog vi da børne ikke var så store. Pladsen er opdelt i flere områder, og består af 530 campingenheder. Dertil kommer hytter. Det er også muligt at leje telte og campingvogne på pladsen, men de år hvor vi var der var det et selskab for sig selv.

 

Der er mange muligheder for børn på pladsen. Blandt de mange muligheder er det store område ved informationsbygningen, hvor man finder pladsens aktivitetshal og store legeplads. Her finder man ligeledes pladsens minigolfbane, som er på 18 huller og inspireret af Amerika. Der findes yderligere to legepladser på Jesperhus. Den ene ligger i Frugthaven, og den anden ligger i Kirsbærhaven. Jesperhus råder derudover over en par3bane, som er gratis for pladsens gæster at benytte. Jesperhus har derudover en aktivitetsgård, hvor børnene kan udfolde sig kreativt, med f.eks tekstilmaling og meget andet. Put and Take'søen er ligeledes gratis for pladsens besøgende. Derudover er der gratis adgang til Blomsterparken., som er et besøg værd. Hver aften køre Jernhesten, fra Blomsterparken, rundt på campingpladsen, lige til der ikke er flere passagere.

 

I forbindelse med informationsbygningen , finder man pladsens "forlystelsescenter", med badelandet som det store trækplaster, men også på førstesal finder man bowlingcentret og billardborde. Der er ligeledes Café Keglen. Her kan man også bestille lidt mad. Hvis man vil bestille pizza, foregår det i Café Torvet som ligger i forbindelse med pladsens legeområde, ved siden af informationen.Der er også mullighed for at besøge resturanterne i Blomsterparken. Mne man på Jesperhus' hjemmeside finde menukort for de forskellige spisesteder. Der er også en købmand på pladsen, hvor man kan købe ind til rimelige priser, det er dog billigere at køre ind til Nykøbing Mors, der ligger et kvarters kørsel væk, fra pladsen. Alt i alt kan man let får tiden til at gå når man besøger Jesperhus.

 

Øen mors byder også på forskellige seværdigheder, som man kan finde oplysninger om på Visitmors.dk. Man kan også køre lidt længere, også komme til bl.a. Vesterhavet og Hanstholm. Det er et spørgsmål om tid, hvornår vi igen besøger området.

Fakta

****

Kontakt

Legindvej 30

7900 Nykøbing Mors

Tel: +45 9670 1400

Fax: +45 9670 1416

jesperhus@jesperhus.dk

http://www.jesperhus.dk

 

Åbningsperiode

30/03 - 21/10