Danmark

© Casper S. Haagensen 2014 web@sbhaagensen.dk

Familien Haagensen

En side om vores oplevelser og interesser, gennem tiden

Danmark

"Den, som ikke forstår spøg, forstår ikke dansk "

Georg Brandes

 

Danmark er et lille yndigt land, hvor der ikke er langt mellem seværdigheder og forlystelser. Vi har gennem årene, haft en del ture rundt i hele landet, og haft mange gode oplevelser, som vi har taget med i bagagen.

 

De første år i vores campingliv, brugte vi sommerferierne, til at tage rundt i landet, for først at lære vores eget land, at kende, inden vi tog ud i europa, og den øvrige verden.

 

Det hele startede med at vi tog til Nordjylland, for herefter at tage turen ned langs den jyske vestkyst, de følgende år. Så over Fyn, for til sidst at tage til Bornholm. Efterfølgende har vi igen besøgt forskellige områder, hvor vi ikke i første omgang, fik det hele med.

 

Sjælland har ikke været et mål for hovedferien, men blevet besøgt på forskellige weekendsture. Dette er også blevet til mange gode ture, med venner, og de campingklubber vi har været medlem af.

 

Vi finder Danmark dejligt, men en noget dyre end hvad vi har oplevet i udlandet. Derfor ar det også derfor, at vi mest bruger de danske pladser, i lavsæsonen, og tager til udlandet i hovedferierne.

 

I Danmark er der ikke langt hvis man vil se og opleve noget. en kort køretur og man har mange naturoplevelser eller seværdigheder lige ved hånden. Også forlystelser og dyreparker, er der mulighed for, inden for overkommelig afstande. Der findes ikke næsten noget smukkere end at se solen gå ned i vesterhavet, og sidde på stranden og nyde det, med en medbragt kurv.