Byaasgaard Camping

© Casper S. Haagensen 2014 web@sbhaagensen.dk

Familien Haagensen

En side om vores oplevelser og interesser, gennem tiden

"En af de ældste campingpladser i Nordsjælland, lige ned til Roskilde fjord."

Ankomst

 

 

29/05 - 2014

Afrejse

 

 

01/06 - 2014

Antal standpladser

 

 

290 pladser

Antal stjerner fra vores hånd

 

 

 

Indkørsel til Byaasgaard Camping

Ældre dejlig og rolig campingplads fra 1964, som ligger lige ud til Roskilde Fjord. Pladsen er opbygget omkring en gammel gård, med stråtag, i rigtig Morten Korch charme. Campingpladsen ligger mellem Frederiksværk og Hundested. De stråtagte længer indeholder kiosk/information, selskabs/fælleslokaler, stor terrasse, fælleskøkken, bade- og toiletfaciliteter samt privat beboelse. Man skal også der op, hvis man vil på internettet, da WIFI'en kun virker der. Faciliteterne er af ældre dato , men rene og hyggelige. Der er kun få bade og toiletfaciliteter der, og der kan derfor godt være kø om morgenen. På pladsen findes yderligere to facilitetsbygninger. På engen finder man toiletter og et fælleskøkken, og i skoven finder man toiletter og bade. Faciliteterne i de stråtægte længer er åben hele året, mens de andre lukkes ned for vinteren.

 

Pladsen ligger, som sagt, lige ud til Roskilde Fjord, og har sin egen bådebro, hvor mange fastliggere har deres både liggende. Der er ikke nogle badestrand, og bunden er ret mudret, så der er ikke mange muligheder for at bade ved pladsen, men man kan nemt køre til Sjælland's nordkyst, hvor badestrandene ligger på række.

 

Hvis man ligger på standengen, er der ikke meget udsigt, udover fjorden. De gode pladser er optaget af fastliggere, og der er få muligheder, for at få en standplads med udsigt. Hvis man ønsker det skal man ligge sig oppe mod skoven, ved vejene "Ved skrænten" eller "Udsigten", så er der en mulghed for at man får udsigt udover Roskilde Fjord.

 

Oppe ved gården finder man pladsens store legeplads, samt minigolf. Nede ved fællefaciliteterne, på engen, finder man ligeledes en lille legeplads. Pladsen har også et bur med vaskebjørn,e oppe ved toilet og badefaciliteterne, bag gården.

 

Hvis man vil have fred og hvile, er pladsen rigtig god. Der er samtidig gode muligheder for at komme ud og se flere seværdigheder, rundt omkring i området. Vi fik ihvertfald rigligt mulighed for at blive udhvilet, efter de dage hvor vi var på pladsen.

Fakta

***

Kontakt

Amtsvejen 340, Ellinge

3390 Hundested

Tel: +45 4792 3102

info@byaasgaard.dk

http://www.byaasgaard.dk

 

Åbningsperiode

1/1 - 31/12

Byaasgaard Camping